fbpx

У Франківську на зимові канікули школярів залучать до "духовних надбань українського народу"

Суспільство 19:51, 08.12, 2016

Відповідно до наказу директора департаменту освіти та науки Івано-Франківської міської ради Ігоря Смаля загальноосвітні заклади міста повинні розробити плани роботи з учнями на зимові канікули.

Відповідний наказ Ігор Смаль підписав 1 грудня "з метою національно-патріотичного виховання школярів, збереження та розвитку українських Різдвяних і новорічних звичаїв та традицій, залучення школярів до духовних надбань українського народу, належного відзначення Нового року, Різдва Христового і Богоявлення Господнього та на виконання плану роботи Департаменту освіти та науки на 2016-2017 навчальний рік".

Так, керівники дошкільних, загальноосвітніх та позашкільних навчальних закладів повинні забезпечити участь дітей та педагогів в проведенні загальноміського культурологічного проекту "Мереживо зимової казки", який складається з 14 заходів. Крім того, директори ЗОШ та позашкільних навчальних закладів повинні до 27 грудня надіслати в письмовому вигляді заступнику директора департаменту Маріанні Продан план роботи з учнями та вихованцями закладу на зимові канікули.

Соціальним педагогам Ігор Смаль доручив до 28 грудня 2016 року зібрати та узагальнити інформацію про місце перебування під час зимових канікул учнів, схильних до правопорушень, та учнів, що потребують підвищеної соціальної уваги.

Також відповідно до наказу батьки отримають від педагогів листи-звернення щодо запобігання протиправній поведінці неповнолітніх під час зимових канікул, а також заборони використання піротехнічних засобів на вулицях міста.

До 30 грудня на інформаційних сайтах та дошках закладів з’являться плани роботи з учнями та вихованцями загальноосвітніх навчальних закладів на зимові канікули.

"Забезпечити подання в департамент освіти та науки впродовж зимових канікул прес-релізів про хід проведення загальношкільних Новорічно-Різдвяних заходів. Членам організаційного комітету департаменту освіти та науки, відповідальним за проведення заходів, забезпечити належний рівень організації, контролю та підведення підсумків заходу", – йдеться в наказі.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: