fbpx

У Франківську нагородили кращих спортсменів та тренерів

Спорт 20:24, 11.09, 2015

З нагоди Дня фізичної культури і спорту голова облдержадміністрації Олег Гончарук привітав спортсменів та тренерів Прикарпаття і вручив їм почесні нагороди.

Долучився до привітання і керівник департаменту Олімпійських видів спорту Міністерства молоді і спорту України Роман Вірастюк.
Адресуючи вітання та слова подяки присутнім представникам великої спортивної спільноти Прикарпаття, Олег Гончарук зазначив, що наші спортсмени завжди з гідністю представляли область на міжнародній спортивній арені.
"Щиро бажаю вам міцного здоров’я, наполегливості, легких перемог і досягнення нових спортивних висот на благо України,  наголосив очільник Прикарпаття. – Ваша клопітка праця – це значний внесок у перемогу нашої держави. Тож нехай невпинно зростають ряди прихильників фізичної культури, а молоде покоління наслідує ідеали людської краси і духовного здоров’я!"

За багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм тренерам та кращим спортсменам вручили спільні грамоти голів обласної державної адміністрації та обласної ради. Високі нагороди отримали фахівці спорту за внесок у розвиток олімпійського руху на Прикарпатті.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: