fbpx

У Франківську нагородили найкращі футбольні команди "Шкіряного м'яча"

Спорт 18:39, 12.11, 2015

У четвер, 12 листопада, в Івано-Франківську нагородили переможців міських футбольних дитячих змагань "Шкіряний м'яч". Також відзначили і призерів п'ятого чемпіонату міста з футболу серед аматорських команд.

"Шкіряний м’яч" – це наймасовіші дитячі змагання з футболу в області, які проводяться серед школярів віком від 10 до 12 років. Метою турніру є залучення дітей до занять спортом, пише Репортер.

Змагання проводяться у п’ять етапів. Спершу – турнір у кожній школі міста серед паралельних класів, далі – районні та міські змагання. На третьому-четвертому етапах визначають найкращу команду області, яка представлятиме Івано-Франківськ на всеукраїнських змаганнях.

Кубками, медалями, грамотами та футбольними м’ячами переможців нагороджували голова комітету фізкультури і спорту Віталій Матешко та голова департаменту освіти Наталія Микула.

У наймолодшій віковій групі (2005 рік народження) першість святкує загальноосвітня школа №10, срібло здобула ЗОШ №18, бронзу – школа №1.

Середня вікова група (2004 рік народження): І місце зайняла загальноосвітня школа №28, ІІ – ЗОШ №5, ІІІ – загальноосвітня школа-ліцей №23.

У старшій віковій групі (2003 рік народження) перемогла загальноосвітня школа №28, друге місце посіла школа №18, третє – ЗОШ №15.

"Ми тішимося, що в Івано-Франківську є стільки молодих талановитих футболістів. Окрім математики, фізики і хімії, не потрібно забувати й про фізичний розвиток", – каже Микула.

Призерами V чемпіонату міста з футболу серед аматорських команд стали: "Легіон" (Івано-Франківськ) – І місце, крихівецька "Хортиця" – ІІ місце, івано-франківська "Феміда" – ІІІ місце.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: