fbpx

У Франківську нанесуть розмітку на 56 вулицях за 3,5 млн гривень

Суспільство 13:31, 30.03, 2017

Дорожню розмітку на вулицях центральної частини Івано-Франківська планують нанести до Великодня, а на інших – до Дня міста.

Про це повідомив заступник начальника міського управління транспорту і зв’язку Андрій Гіглюк. За його словами, наразі титульним списком передбачене нанесення дорожньої розмітки на 56 вулицях обласного центру. На це в міському бюджеті закладено 3,5 млн грн.

Дороги розмічатимуть пластиком і фарбою. Останню почнуть наносити на асфальтове покриття, як тільки дозволятиме погода, а на влаштування пластикової розмітки оголошуватимуть тендер, на який зараз розробляють технічну документацію.

"Цього року з нанесення дорожньої розмітки передбачені два види робіт, – пояснює Гіглюк. – Там, де кошториси не перевищуватимуть 50 тисяч гривень,  розмітка наноситиметься фарбою на підставі дефектних актів, а на роботи вартістю понад 50 тисяч будемо оголошувати тендер".

Він поінформував, що без тендеру у місті розмітять приблизно два десятки доріг, а пластикова розмітка згодом має з’явитися на 13 вулицях. Серед них – вул. Грушевського, Грюнвальдська, Франка, Дністровська, Січових стрільців, Василіянок, Лепкого, Тичини, Гаркуші та деякі інші, дорожнє покриття яких капітально відремонтували у попередні роки.

Водночас він зазначив, що такий список не остаточний, і транспортники сподіваються, що при перегляді міського бюджету за підсумками виконання у першому півріччі міська рада збільшить кошторисні призначення на нанесення дорожньої розмітки.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: