fbpx

У Франківську не можуть подолати стихійну торгівлю з тротуарів. ВІДЕО

Суспільство 15:25, 04.07, 2018

Незаконна торгівля сезонною городиною та домашніми молочними продуктами в Івано-Франківську стала серйозною проблемою.

Головний інспектор відділу охорони публічного порядку "Муніципальної варти" Антон Макойда каже, що своїми діями ті, хто займається стихійною торгівлею, порушують правила благоустрою, за що передбачена відповідальність. Але найголовніше – продукти, придбані поблизу проїжджих частин, є вкрай небезпечними для покупців, йдеться у сюжеті ТРК "РАІ".

"За цими фактами ми можемо складати протокол за ст. 152 Кодексу Упраїни про адміністративні правопорушення. Але всі прекрасно розуміють, що це є жіночки, які зірвали це у себе на городі, доклали до цього працю, і на них не хочеться складати протоколи. Перший тиждень у нас проводиться профілактична робота. Після цього, якщо люди не зрозуміють, ми будемо змушені складати протоколи",  розповів Антон Макойда.

Незважаючи на те, що людям виділили спеціальні зони для продажу домашніх продуктів, вони і надалі торгують у заборонених місцях. Але ті, хто займається стихійною торгівлею, кажуть, що на ринку облаштованих місць не вистачає, та й орендувати їх не всім по кишені. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: