fbpx

У Франківську неповнолітні біля нічного клубу побили та пограбували іноземця. ФОТО

Суспільство 15:11, 14.07, 2018

Вночі з 13 на 14 липня близько 3 години до поліції надійшло повідомлення від 37-річного громадянина Німеччини, який розповів про те, що троє невідомих молодих хлопців побили його та пограбували.

Правоохоронці з'ясували, що заявник спільно зі знайомою перебували біля нічного клубу. В цей час до них підійшло троє невідомих хлопців, котрі вчинили з потерпілими конфлікт, в ході якого один із зловмисників відштовхнув його товаришку, а його побили. Після цього невідомі вихопили з плеча сумку, як вказав потерпілий, з 930 євро, мобільним телефоном, ключами від автомобіля, паспортом та втекли, повідомили у секторі комунікації поліції в Івано-Франківській області.

Працівники патрульної поліції неподалік від місця скоєння злочину затримали двох нападників. Затриманими виявилися мешканці Богородчанського району. Одному з них – 19 років, іншому ж лише 14. Потерпілий упізнав нападників, а біля затриманих були його речі. Поліцейські встановили особу третього зловмисника – він односельчанин затриманих. Поліція встановлює його місцезнаходження, триває перевірка.

Їхні дії кваліфіковано як вчинення кримінального правопорушення за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. 
Такий злочин карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років.

Старшого із нападників слідчі затримали у порядку ст. 208 КПК України та після оголошення підозри у скоєнні кримінального правопорушення оберуть міру запобіжного заходу.

Щодо молодшого вирішується питання про оголошення підозри.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: