fbpx

У Франківську новопризначені поліцейські завершили курси першопочаткової підготовки. ФОТО

Суспільство 19:16, 10.08, 2018

Сьогодні в Івано-Франківську відбувся випуск поліцейських секторів реагування патрульної поліції, які пройшли курси первинної професійної підготовки.

До навчальної групи увійшли поліцейські з Івано-Франківської (8), Чернівецької (15) та Закарпатської (4) областей. Усі успішно склали тестування на знання законодавства, рівня фізичної та психологічної підготовки та співбесіди із загального рівня знань. Навчання, під час яких новобранці поєднували теоретичні навчання з практичними, тривали чотири місяці, інформує прес-служба Нацполіції в Івано-Франківській області.

Поліцейський випуск привітала декан Прикарпатського факультету підполковник поліції Юлія Терещенко та т.в.о. заступника начальника ГУНП в Івано-Франківській області Микола Іваницький.

"Базовий обсяг знань, які ви отримали на курсах, ви будете удосконалювати у службових буднях. Працюйте над собою, аналізуйте, питайте поради у своїх наставників, набирайтеся власного досвіду. Адже успішна та людина, яка має добрі знання, бо вони визначають рівень професійності кожного", – зазначив Микола Іваницький.

Кожеш випускник отримав свідоцтво про проходження курсів первинної професійної підготовки. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: