fbpx

У Франківську об’єднали творчий потенціал українських і польських поетів та музикантів. ВІДЕО

Культура 12:59, 30.09, 2016

В Івано-Франківську відбулася поетично-музична зустріч українських і польських поетів та музикантів. Її провели в рамках літературного фестивалю "26 Міжнародна Галіцийська літературна осінь" "Польща – Україна одним голосом". У такий спосіб організатори вирішили об’єднати творчий потенціал країн-сусідів.

Свою творчість презентували не лише відомі та досвідчені. У рамках фестивалю провели конкурс молодих поетів "Галицька осінь". Відтак відібрали кращі поетичні твори українською та польською мовами, повідомляє ТРК "Вежа".

В основі фестивалю – безпосереднє спілкування школярів та студентів зі знаними і маловідомими поетами України та Польщі, розповідають організатори. А усе задля того, аби не лише активізувати творчий потенціал молоді, а й пробудити її зацікавлення до вітчизняної та іноземної літератури.

Учасників "Галицької осені" відзначили дипломами. За підсумками конкурсу організатори планують видати альманах віршів молодих поетів та розповсюдити його у бібліотеках і навчальних закладах України.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: