fbpx

У Франківську обрали міського учнівського голову

Суспільство 16:58, 28.11, 2016

У Центрі патріотичного виховання учнівської молоді ім. Степана Бандери відбулися вибори міського учнівського голови.

В цьому навчальному році заявки на участь у виборах подали такі кандидати: Дубницька Христина, учениця ЗШ №7, та Передрук Олександра, учениця Івано-Франківського НВК "Школи-гімназії" №3.

Кандидати презентували свої передвиборчі програми, охоче відповіли на запитання виборців та вислухали пропозиції щодо подальшої роботи. Робота була досить емоційною, оскільки і Христина, і Олександра вже не перший рік працювали в мРУС, докладали багато зусиль, щоб заходи, які організовувалися, проходили на високих рівнях, пише КУРС з посиланням на прес-службу департаменту освіти та науки Івано-Франківської міськради.

Виборцями були депутати міської Ради учнівського самоврядування, голови шкільних учнівських комітетів (по одному виборцю від навчального закладу). Саме вони представляли вибір свого навчального закладу під час голосування. Загалом, у голосуванні взяли участь 27 вибоців, які мали право голосу.

На дільниці діяла виборча комісія зі складу депутатів міської Ради учнівського самоврядування.

Процес голосування був організований із дотриманням усіх необхідних умов та атрибутів: списки виборців, бюлетені, місце для голосування, скринька. Після закриття дільниці були підраховані голоси та за результатами голосування оформлений протокол. Результати показали, що новообраним учнівським головою стала учениця ЗШ №7 Дубницька Христина, яка набрала 17 голосів виборців. Саме її попереду чекає плідна робота на посаді голови міської Ради учнівського самоврядування.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: