fbpx

У Франківську оголосили набір у фотошколу "Нова енергія"

Культура 09:32, 26.01, 2017

Наукове містечко "Нова енергія" – сучасна платформа для розвитку. Незабаром тут стартує фотошкола "Нова енергія".

Фотокурс для початківців триває 2 місяці, 2 заняття у тиждень по 2 години, повідомляє КУРС із посиланням на сторінку у соцмережі.

Курс розрахований для тих, хто вже захопився фотографією, а також хто цікавиться і бажає почати фотографувати; курс дає необхідні базові знання з теорії та практики фотографії. Цей курс не вимагає від слухачів спеціальної підготовки, він підійде всім охочим осягнути ази фотографії.

Курс для початківців можна умовно розбити на такі етапи, як ознайомлення з найважливішими теоретичними положеннями фотографії, техніка фотографування (в тому числі питання налаштування фотокамери для отримання максимально якісних фотознімків); основи композиції та колористики; основи редагування фотографій у графічних редакторах.

Приділяється увага основним жанрам фотографії, таким як портретна, пейзажна, макрофотографія, фотографія живої природи, предметна (натюрморт), репортажна, документальна, архітектурна, вулична, жанрова і т. д., особливостям техніки фотографування у перелічених жанрах.

Заняття проходитимуть у діалоговому режимі (не лекції) з нотуванням основних положень (за бажанням), з питаннями і відповідями по ходу розмови, з можливими деякими невеличкими відгалуженнями від основної розмови (з поверненням до розмови). На кожному занятті закріплюється пройдений матеріал і може даватися невеличке домашнє завдання. Також передбачаються додаткові практичні заняття у вигляді пленерів.

Завершується курс фотовиставкою з роботами відвідувачів курсу та урочистим врученням дипломів відповідної форми.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: