fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Економіка
  • У Франківську оголосили тендер на будівництво моста через Бистрицю Солотвинську з очікуваною вартістю 206,6 млн грн

У Франківську оголосили тендер на будівництво моста через Бистрицю Солотвинську з очікуваною вартістю 206,6 млн грн

Економіка 17:01, 08.07, 2017

У вартість входить будівництво транспортної розв'язки в районі вулиць Хіміків – Надрічна.

Управління капітального будівництва міськвиконкому Івано-Франківської міської ради оголосило тендер з очікуваною вартістю 206,6 млн грн на роботи з будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків – Надрічна.

Тендерні пропозиції приймаються до 7 серпня, аукціон відбудеться 12 вересня.

Учасники тендеру повинні надати довідки щодо наявності матеріально-технічної бази, засобів механізації, інструментів та обладнання для виконання робіт, що є предметом закупівлі. Також надати довідку про працівників відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід для виконання робіт, що є предметом закупівлі. Крім того, учасники торгів зобов’язані надати копії договорів про виконання аналогічних робіт з будівництва мостів, виконаних  за попередні 5 років вартістю не менше 150 млн грн.

По проведенні тендеру у міськвиконкомі роботи з будівництва моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків –Надрічна планують завершити до вересня 2019 року.

Нагадаємо, голова Івано-Франківської обласної державної адміністрації Олег Гончарук минулого тижня підписав розпорядження про затвердження проектної документації на будівництво моста через річку Бистриця Солотвинська та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків – Надрічна.

Раніше начальник управління капітального будівництва Роман Галіпчак говорив, що  кошторисна вартість будівництва становить 259 млн грн. Будівельні роботи будуть проводитися у три етапи. Перша черга – будівництво транспортної розв’язки на вулиці Надрічній, друга черга – будівництво вулиці Хіміків, третя – будівництво самого моста. Міський голова Руслан Марцінків відзначив, що в Україні дуже мало організацій, які можуть виконувати такі роботи, та припустив, що це може бути міжнародним тендером.

Як повідомляв КУРС, камінь під будівництво нового моста через Бистрицю Солотвинську до мікрорайону "Пасічна" урочисто заклали 6 травня минулого року. Іванофранківці обрали назву моста інтернет-голосуванням – зі 150 варіантів понад 50% голосів отримала назва "Галицький".

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: