fbpx

У Франківську обрали "Міс Університету нафти і газу 2019". ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 10:32, 16.05, 2019

В Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу вже вдванадцяте вібувся конкурс "Міс Університету нафти і газу".

За звання найталановитішої, найерудованішої, найкрасивішої та, звісно, за основний титул "Міс Університету нафти і газу 2019" змагалися чотирнадцять учасниць.

Дівчата пройшли довгий процес підготовки: кастинг, на якому організатори обирають найкращих, потім тренування, зйомки, а вже пізніше сам конкурс, інформує прес-служба університету.

Конкурсантки проявляли себе під час чотирьох виходів. Так, конкурс розпочався із розповіді про кожну учасницю та дефіле у класичних чоловічих костюмах. У наступному виході конкурсантки були одягнуті у колекцію франківської дизайнерки Анни Бартушевської. Свій інтелектуальний потенціал учасниці продемонстрували під час другого виходу, красуні відповідали на запитання журі. Згодом студентки перевтілились у "рятувальниць Малібу" і дефілювали в червоних купальниках. І традиційно четвертий вихід – вечірній. Дівчата у довгих сукнях чарували присутніх своєю красою, елегантністю й таємничістю.

Корону конкурсу "Міс Університету нафти і газу 2019" отримала студентка Інституту економіки та менеджменту Діана Вірстюк. Окрім того, вона ж отримала титули "Міс сексуальність", "Міс інтернет-симпатій" та "Міс глядацьких симпатій".

Результати конкурсу:

Джаган Христина – "Міс шарм"

Мандзюк Наталія – "Міс ерудиція"

Поліник Мар’яна – "Міс грація"

Самборська Марта – "Міс романтичність"

Навроцька Ірина – "Міс ніжність"

Загорійчук Діана – "Міс чарівність"

Качмар Яна – "Міс вишуканість"

Гандзюк Христина – "Міс елегантність"

Лучак Адріана – "Міс посмішка"

Лозіцька Анна – "Міс привабливість"

Мазур Катерина – "Міс неординарність"

Крук Анна – "Міс артистичність"

Юрковська Іванна – "Міс загадковість"

Титул другої віце-міс виборола Адріана Лучак, першою віце-міс стала Анна Лозіцька. Крім того, Христина Гандзюк отримала титул від партнерів і сертифікат на безкоштовне навчання у модельній школі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: