fbpx

У Франківську освітять фасади ратуші та поліклініки на Франка. ПРОЕКТ

Суспільство 15:10, 01.02, 2018

Сьогодні виконавчий комітет Івано-Франківської міської ради погодив робочі проекти освітлення фасадів ратуші та центрального корпусу поліклініки №3 на вулиці Франка.

Директор департаменту житлової, комунальної політики та благострою Михайло Смушак заявив, що виконані роботи виглядатимуть точно як на проекті.

"Проект зроблений професійними людьми", – запевнив Смушак, відповідаючи на запитання мера Марцінківа, чи все буде так красиво, як на картинці.

Також виконком погодив проекти капітальних ремонтів станції для моржів на міському озері, мережі зовнішнього освітлення вул. Лозова і вул. Озерна та улаштування підвищення перед пішохідним переходом на перехресті вул. Шевченка-Гординського.

Нагадаємо, в Івано-Франківську з 2016 року діє муніципальна програма освітлення пам'яток архітектури.

У 2018 році також має бути освітлений центральний корпус ІФНМУ. У системі Прозорро уже проведений тендер і визначено переможця. Вартість робіт 1,087 мільйона гривень.

1

До Різдва у місті освітили Вірменський костел, до Дня Незалежності було освітлено Кафедральний собор Святого Воскресіння УГКЦ. 

У місті підсвітили вже кілька пам'яток та споруд: Художній музей, Дитячу бібліотеку, адмінбудинок, управління СБУ, будинок на Мазепи, 7-9, телевізійну вишку, фасад будинку на вул. Незалежності, 7 та готель "Київ", а також Фортечний провулок.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: