fbpx

"Класний водій": у Франківську патрульні даватимуть добросовісним водіям наліпки. ВІДЕО

Суспільство 10:02, 24.01, 2018

"Класний" та "крутий" водії, "за кермом я офлайн" та "надійний водій" – такі наліпки роздаватимуть прикарпатські поліцейські водіям. Отримають їх ті водії, які протягом минулого року жодного разу не порушували правил дорожнього руху.

За словами т.в.о. начальника патрульної поліції в області Яни Юносової, таким чином поліція буде відзначати хороших водіїв і, можливо, стримувати в умовах, коли буде можливість порушити правила дорожнього руху, йдеться в сюжеті ТРК "Карпати".

Водію Оресту Стецику така ініціатива до вподоби:

"Це класно. Як мінімум це попереджає, що людина, яка їде перед тобою, є адекватним водієм, оскільки водії дуже часто некоректно поводяться на дорогах. А ти розумієш, що ти є в касті класних водіїв. Це така дрібничка, яка мотивує бути кращим", – ділиться Орест.

#Керуй! закликає франківців керувати не лише своїм автомобілем, а й власними емоціями, діями, а отже – самим своїм життям, зазначають в Патрульній поліції Івано-Франківської області

Мета соціального проекту "Керуй!" – поширити серед усіх учасників дорожнього руху ідею, що Правила дорожнього руху – не просто вимоги, а спосіб уберегти своє життя, життя своїх рідних, близьких та незнайомців, які опинилися поруч.

Отримати наліпку водій може в Управлінні патрульної поліції в Івано-Франківській області або безпосередньо від патрульного поліцейського.

1

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: