fbpx

У Франківську патрульні навчали дітей правил дорожнього руху

Суспільство 17:05, 09.04, 2017

Сьогодні, 9 квітня, біля ТРЦ "Велес" Патрульна поліція Івано-Франківська та Служба автомобільних доріг в Івано-Франківській області навчали дошкільнят, дітей молодшого шкільного віку та їхніх батьків Правил дорожнього руху.

У зв'язку зі збільшенням кількості виявлених за кермом нетверезих водіїв та ДТП з потерпілими надзвичайно актуально не лише знати правила руху та дотримуватися їх, а й бути обережним на дорозі, передає Фіртка.

Для того, щоб діти правильно переходили дорогу та були уважні, САД і Івано-Франківській області підтримала ідею вивчення ПДР ще з дитсадків. Біля ТРЦ "Велес" неподалік дитячого майданчика нанесено дорожню розмітку для дітей – пішохідний перехід, осьові лінії.

На дитячому майданчику Патрульна поліція Івано-Франківська організувала навчання у формі гри. Дітям розповідали про дорожні знаки та правильну поведінку на дорозі.

Маленькі іванофранківці також отримали в подарунок спеціальну поліцейську абетку, під час вивчення якої засвоюватимуть ПДР.

Маленьким пішоходам нагадали "Правило трьох поглядів" при переході через дорогу:ліворуч – праворуч і знову ліворуч. Також патрульні наголосили, що переходити дорогу треба по правому краю та за руку з дорослим.

Крім того патрульні перевірили,чи знають правила переходу батьки, адже діти насамперед навчаються наслідуючи дорослих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: