fbpx

У Франківську патрульні припаркувалися на місці для водіїв з інвалідністю. ФОТО

Суспільство 22:21, 02.07, 2018

В Управлінні патрульної поліції обіцяють ретельно перевірити факт і покарати порушників.

На редакційну пошту КУРСу написали читачі, які зробили фото автомобіля патрульної поліції, припаркованого на місці для водіїв з інвалідністю біля супермаркету "МЕТРО" у Франківську. Фото зроблені сьогодні, 2 липня, о 19:14. 

"Нещодавно Патрульна поліція Івано-Франківська неодноразово публікувала пости про штрафи за паркування під заборонними знаками, в т. ч. на місцях для інвалідів. Проте, виглядає, ПДР призначені тільки для громадян, а не для правоохоронців. Ось приклад: патрульна машина спокійно стоїть на місці для інвалідів, а сам екіпаж тариться в магазині. Прикро, що ті, котрі мали б дбати за профілактику порушень ПДР, самі їх порушують…" – йдеться в листі. 

КУРС звернувся до патрульної поліції за коментарем. 

"Інформацію про цю подію передали у відділ моніторингу, який встановить обставини справи та особу водія. В Управлінні патрульної поліції об'єктивно розглянуть подію і перевірять всі деталі, а також буде вжито відповідних заходів. По завершенню повідомимо про результати", – запевнили в прес-службі Управління патрульної поліції в Івано-Франківській області.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: