fbpx

У Франківську Павло Дмитерко показав унікальну виставку "Про Нас"

Культура 21:30, 03.02, 2017

Сьогодні, 3 лютого, у фортечній галереї "Бастіон" в Івано-Франківську відкрилася унікальна виставка графіки Павла Дмитерка під назвою "Про Нас".

Спеціально для виставки художник створив серію графічних робіт, об’єднаних єдиною ідеєю: за допомогою художньої форми показати глядачу сутність людини, передає WestNews.

Сама експозиція складається з 32 творів, над якими художник працював з початку 2015 року. Ідея виставки "Про Нас" народилась у результаті критичних спостережень автора за притаманними людям рисами, різними системами цінностей, принципами поведінки, емоціями та відчуттями, що характерні для нашого повсякденного життя.

"Своїми роботами я хочу наштовхнути кожного на якусь конкретну думку чи проблематику. Глядач сам повинен обрати близьку йому ситуацію у графіці та задуматись над її психологією. Подивитись на себе збоку, осмислити і зрештою зробити вагомий про себе висновок", – каже Павло Дмитерко.

Особливу увагу художник звертає на негативні якості людини, авторські інтерпретації яких дають можливість глибше зрозуміти самих себе та наше оточення. Пустослів’я, відчуження, аморальність, плітки, конфлікти, страхи, невизначеність, критика  це ті речі, які віддзеркалюють нашу недобру сутність.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: