fbpx

У Франківську оштрафували перевізника, з маршрутки якого водій вигнав школяра. ВІДЕО

Суспільство 08:01, 22.03, 2018

Вчора, 21 березня, зі словами "Іди шукай учнівський на зупинці" водій франківської маршрутки №43 вигнав 10-річного школяра. А все через те, що той не показував учнівський квиток.

Очевидець події Тарас Грейда каже, що дитина навіть не могла ворухнутися, оскільки перебувала на останній сходинці переповненого автобуса, йдеться в сюжеті UA-Карпати.

"На зупинці вокзалу водій вигнав 10-річного хлопчика через те, що він не зміг представити свій учнівський квиток. Хоча він сказав, що учнівський квиток у портфелі. Дитина перебувала на останній зупинці автобуса і фізично він витягти його не міг. На що водій відповів: "Виходи і на зупинці будеш шукати свій учнівський квиток". Після цього дитина вийшла", – розповів Тарас Грейда.

По цей випадок очевидці відразу повідомили міське управління транспорту і зв’язку. За словами заступника начальника управління Андрія Гіглюка, на перевізника наклали штраф у розмірі 850 грн. Далі він має вирішити, як покарати водія-порушника.

"Договір підписаний між виконавчим комітетом і перевізником. І відповідальність за всі порушення несе перевізник. До водія перевізник буде застосовувати свої внутрішні дисциплінарні стягнення, відповідно попередження, профілактична робота тощо", – зазначає Гіглюк.

Подібні випадки, каже Андрій Гіглюк, трапляються часто. Порушників навіть звільняли. Але такі рішення ухвалював перевізник, який і приймає їх на роботу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: