fbpx

У Франківську підписали договір про будівництво моста на Пасічну і готують аванс

Суспільство 12:16, 20.10, 2017

Управління капітального будівництва виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради 17 жовтня підписало договір із ТОВ "Мостобудівельний загін № 112" на будівництво моста через Бистрицю Солотвинську та транспортної розв'язки в районі вул. Хіміків – Надрічна в Івано-Франківську.

Підрядник має розпочати роботи потягом 10 робочих днів від підписання договору та здати об’єкт до кінця серпня 2019 року.

Вартість робіт – 120 млн гривень. З них цього року підрядник, відповідно до договору, має отримати 45,5 млн грн.

У договорі також йдеться про те, що склад та обсяги робіт можуть бути переглянуті у процесі будівництва у разі змін до проектно-кошторисної документації. Замовник може змінювати обсяги виконання робіт залежно від реального фінансування.

Генеральний підрядник, відповідно до умов договору, надає 10 років гарантії з моменту уведення моста в експлуатацію.

Нагадаємо, тендер на будівництво моста з будівництвом транспортної розв'язки в районі вулиць Хіміків – Надрічна управління капітального будівництва міськвиконкому оголосило на початку липня з очікуваною вартістю 206,6 млн грн.

За будівництво моста змагалися чотири фірми. До аукціону не допустили двох учасників. Фірма ТОВ "Мостобудівельний загін №112" запропонувала найнижчу ціну – 120 млн грн. Пізніше виконуючий обов'язки директора ТОВ "Мостобудівельний загін №112" Сергій Порожнюк пояснив, що компанія запропонувала таку ціну, щоб закріпитися у регіоні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: