fbpx

У Франківську підрядні організації відмовляються демонтовувати незаконну зовнішню рекламу

Суспільство 14:29, 13.07, 2015

У 2015 році демонтаж самовільно встановленої зовнішньої реклами в Івано-Франківську не проводився у зв'язку з тим, що підрядники, які раніше виконували роботи з проведення демотажу на замовлення КП “Івано-Франківський міський рекламно-інформаційний центр", відмовляються від надання таких послуг.

Таку відповідь отримав координатор Івано-Франківської міської організації партії "ВОЛЯ" Володимир Кушніренко на своє звернення з вимогою активізувати боротьбу з незаконною рекламою.

"Ми бачимо, що робота з демонтажу незаконної реклами в місті провалена. Підрядні організації банально відмовляються проводити демонтаж. Притому у Франківську є достатня кількість комунальних підприємств, які мають відповідну матеріально-технічну базу для здійснення демонтажу. Єдине, що потрібно, – це політична воля депутатського корпусу Івано-Франківської міської ради", – коментує Володимир Кушніренко.

Притягненням до адміністративної відповідальності за розміщення зовнішньої реклами без належним чином оформленого дозволу вирішується комунальним підприємством "Муніципальна інспекція з благоустрою". Тож координатор міської "ВОЛІ" Володимир Кушніренко надіслав ще ряд звернень на адресу КП "Муніципальна інспекція з благоустрою" з вимогою детального звіту щодо адміністративної відповідальності за розміщення незаконної зовнішньої реклами. Загалом з 2011 року у Франківську виявили 437 фактів незаконного встановлення об’єктів зовнішньої реклами. З них вдалося демонтувати лише 15 у 2013 році і 68 конструкцій у 2014 році. У 2014 році легальна зовнішня реклама принесла бюджету міста 3 мільйони 191 тисяч 80 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: