fbpx

У Франківську пікетуватимуть будівлю, яку без конкурсу й за безцінь хоче приватизувати Роман Онуфріїв

Суспільство 14:27, 05.06, 2019

"Ні розкраданню міського майна!" – під таким лозунгом завтра активісти партій "ВОЛЯ", "Самопоміч", а також ГО "Захист Є" проведуть акцію проти привласнення без конкурсу й за безцінь "свободівцем" Романом Онуфрієвим приміщення на майже 500 кв. м у центрі Франківська.

Про це повідомляє пресслужба політичної партії “ВОЛЯ”.

Як писав КУРС, виконком Івано-Франківської міської ради погодив і виніс на сесію питання про включення нежитлових приміщень площею 459,1 кв. м в будинку на вул. Чорновола, 23 в перелік об’єктів, які підлягають приватизації.

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків не зачитав навіть повної назви проєкту рішення, не назвав адреси приміщення, але присутні на засіданні члени виконкому проголосували за винесення його на розгляд міськради одностайно і без запитань.

Це приміщення з квітня 2016 року орендує директор ТОВ “Місто-НВ”, очільник фракції “Свобода” в Івано-Франківській міській раді Роман Онуфріїв.

Згідно з договором, приміщення на Чорновола, 23 площею 459,1 кв. м було здано в оренду за 3099,45 грн + ПДВ. Отже, вартість оренди одного квадратного метра становить 6,75 грн + ПДВ. Реальна ринкова вартість оренди квадратного метра в цьому місці на той час становила не менш як 100 грн за кв. м, а на сьогодні – принаймні удвічі більше.

Остаточне рішення щодо внесення цього приміщення у перелік об’єктів, які підлягають приватизації, має прийняти сесія міської ради, яка відбудеться у п’ятницю, 7 червня.

“Хочемо звернути увагу громадськості на те, що методом приватизації та руками політичної партії “Свобода” відбувається розкрадання майна міста. Думаю, що Онуфріїв мав би відреагувати на наш пікет і депутати міської ради не підтримають рішення про приватизацію”, – говорить активіст партії “ВОЛЯ” та голова ГО “Захист Є” Руслан Мельник.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: