fbpx

У Франківську півсотні художників презентували абстрактні картини

Культура 20:07, 25.01, 2019

Близько півсотні професійних художників та аматорів представили свої роботи на виставці абстрактного мистецтва в івано-франківській галереї “Арт-на-Мур”.

Оскільки творчих робіт досить багато, експозицію розділили на два етапи. Нині тут експонуються два десятки робіт. Це завершальна фаза виставки, йдеться у сюжеті ТРК "Вежа".

Художниця зі стажем Наталія Борсук презентувала роботу із серії "Організми". Різноманіття кольорів, плавні переходи на картині. Викладач кафедри архітектури та містобудування знає, які картини вписуються в сучасні інтер’єри. Художниця недарма вибрала для себе абстракцію.

Молодий художник Богдан Пиндус-Пастух творить в різних стилях. Школяр зізнається, найбільше любить передавати на полотні реальність. Відтак використовує різні техніки. На виставці у нього – дві картини. Художник запевняє, абтракцію кожен може тлумачити по-своєму.

Зміна відчуттів, мінливість емоцій та кольору  так свою роботу "Метаморфози" тлумачить молода художниця Марія Дзьон. Акцентує увагу на кольорі.

Не лише фарбами на полотні. У техніці асамбляж творить художниця Мар’яна Росяк. Мистецтво називає арт-терапією. На виставці абстрактного мистецтва – її різнокольорова "Наївність".

Виставка абстрактного мистецтва відбувається в Івано-Франківську сьомий рік поспіль. Кожен четвертий учасник – непрофесійний художник.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: