fbpx

У Франківську початкова школа №8 матиме новий харчоблок

Політика 13:02, 09.08, 2018

Цього тижня розпочались роботи з капітального ремонту харчоблоку в Івано-Франківській початковій школі №8.

Про це повідомив депутат міської ради від партії "УКРОП" Мстислав Тарас.

"Оскільки у міській раді я є представником цього округу, знав проблему уже давно. Заклад розташований у приміщенні колишнього дитячого садочка, зведеного ще у 1977 році. З того часу тут жодного разу не робили ремонти. Те ж стосується і  обладнання. Плита, м’ясорубки та інше кухонне начиння було ще з минулого століття. Само собою, воно потребувало заміни", – розповів укропівець.

Тому Мстислав Тарас звернувся за допомогою до народного депутата України Олександра Шевченка. За сприяння парламентаря з державного бюджету на капітальний ремонт харчоблоку було виділено близько 300 тис. грн.

"У нашому закладі навчається 260 діток від 6 до 10 років. Зрозуміло, що в такому віці здорове повноцінне харчування – це запорука доброго самопочуття та успіхів у навчанні. Щиро радіємо, що тепер зможемо годувати наших вихованців якісною їжею. У просторому сучасному приміщенні ми встановимо нове обладнання. Це суттєво вплине на швидкість роботи наших кухарів та якість приготованої їжі", – розповіла директор закладу Ірина Чміль.

Зараз у харчоблоці активно тривають ремонтні роботи. Їх планують завершити до початку навчального процесу.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: