fbpx

У Франківську податківці знайшли шістьох таксистів-нелегалів

Суспільство 10:23, 03.06, 2019

Працівники Головного управління ДФС в Івано-Франківській області спільно з працівниками Національної поліції провели перевірки, щоб встановити та припинити діяльність осіб, які надають послуги із перевезення пасажирів без дозвільних документів.

Податківці знайшли п'ятьох фізосіб, які надають послуги пасажирських перевезень (таксі) в Івано-Франківську без державної реєстрації суб'єкта господарювання, повідомляють у пресслужбі ДФС.

Ще один підприємець надавав послугу пасажирських перевезень (таксі) без ліцензії на провадження цього виду господарської діяльності.

За результатами проведених перевірок були складені протоколи про адміністративні правопорушення та направлені в суд за місцем вчинення правопорушення.

За вказані порушення відповідно до статті 164 Кодексу України про адміністративні правопорушення "Провадження господарської діяльності без державної реєстрації як суб'єкта господарювання або без одержання ліцензії на провадження певного виду господарської діяльності, що підлягає ліцензуванню відповідно до закону" передбачена адміністративна відповідальність у вигляді накладення штрафу від однієї тисячі до двох тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян (від 17000 грн до 34000 грн) з конфіскацією виготовленої продукції, знарядь виробництва, сировини і грошей, одержаних внаслідок вчинення цього адміністративного правопорушення, чи без такої.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: