fbpx

У Франківську показово знищили зброю, вилучену з незаконного обігу. ФОТО

Суспільство 17:38, 30.08, 2017

Прикарпатські правоохоронці знищили вогнепальну та холодну зброю, що була речовим доказом у розслідуваних кримінальних провадженнях, а також ту, яку добровільно здали громадяни.

Сьогодні у ливарному цеху Івано-Франківського локомотиворемонтного заводу було знищено 12 одиниць мисливських одноствольних, двохствольних рушниць, 5 пістолетів, револьверів, 133 одиниці газової зброї, 23 одн. стволів, обрізів, саморобної зброї – 11 одиниць, пневматичної зброї – 7 одиниць, спецзасобів – 6 одиниць, частин та механізмів зброї 36 шт. та 61 одн. холодної зброї. Йдеться про знищення шляхом переплавлення в доменній печі леварного цеху, повідомили у секторі комунікації ГУ Національної поліції в Івано-Франківській області.

Знищення зброї відбулося під наглядом технічної комісії, до складу якої увійшли працівники ГУ НП України в Івано-Франківській області зокрема вибухотехнічного відділу, відділу по контролю за обігом зброї, служби озброєння, управління фінансового забезпечення та у присутності працівника УВБ в області про що було складено відповідний комісійний акт.
Всі небезпечні предмети переплавляються і стають матеріалом для виготовлення інших приладів чи деталей з металу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: