fbpx

У Франківську поліцейські затримали торговця наркотиками, який продавав канабіс, амфетамін та метадон

Суспільство 14:23, 28.02, 2019

Працівники відділу розслідування особливо тяжких злочинів СУ ГУНП в області затримали франківця, якого підозрюють у збуті канабісу, амфетаміну та метадону.

Чоловік раніше вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотичних засобів.

Вчора, 27 лютого, правоохоронці затримали 34-річного місцевого жителя під час реалізації наркотиків. Крім того, під час санкціонованого обшуку у нього вдома працівники поліції вилучили кошти від незаконного збуту наркотиків та наркотичні засоби, які він зберігав з метою подальшого збуту. Вилучені речовини направили на експертизу, інформує Сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

В діях правопорушника вбачаються ознаки злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів). За такий злочин йому може загрожувати до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Мешканець Івано-Франківська затриманий у процесуальному порядку та перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу – тримання під вартою.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: