fbpx

У Франківську поліція перекриє вулиці – 20 тисяч франківців стануть у "живий ланцюг" до Дня Соборності

Суспільство 09:56, 22.01, 2019

Сьогодні, 22 січня, Україна відзначає 100-й ювілей підписання "Акту Злуки". До Дня Соборності України франківці стануть у "живий ланцюг".

В Івано-Франківську це свято планують відзначити "живим ланцюгом" через все місто. Для безпеки учасників урочистостей і на виконання рішення виконавчого комітету патрульна поліція тимчасово обмежить рух транспорту, повідомляють в Патрульній поліції Івано-Франківської області. 

Учасники "живого ланцюга" стоятимуть на тротуарі вже об 13.30 від перехрестя вулиць Тополина – Тисменицька, далі по Незалежності, Вагилевича, Грушевського, Грюнвальдській (до міського суду). Звідти ланцюг повертається на Василіянок і по Галицькій майже до Хіміків. 

1

О 13.40 на перехрестя і пішохідні переходи вийдуть регулювальники та зупинять рух транспорту. О 13.45 ланцюг замкнеться, і після фіксації його учасники повернуться на тротуари, а рух відновлять. 

За попередніми підрахунками очікується, що до акції приєднається близько 20 тисяч іванофранківців. Про це повідомив сьогодні на оперативній нараді в МВК начальник відділу внутрішньої політики Івано-Франківського міськвиконкому Ігор Кінаш. Він також зазначив, що об'єднані у ланцюг люди виконають Гімн України.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: