fbpx

У Франківську поліція перевірить стихійний ринок із тваринами. ВІДЕО

Суспільство 20:35, 10.01, 2019

Спокійно проходити повз місцевий ринок із тваринами іванофранківчанка Галина Балюк віднедавна не може. Від одного погляду на замкнутий у клітки "живий товар", зізнається, холод по тілу. А все тому, що сама стикнулася із махінаціями тутешніх продавців.

31 грудня Галина Балюк побачила, як продавщиця кинула кошеня об землю. Із жалю жінка придбала це кошеня, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Кошеня відразу подружилося з іншими домашніми улюбленцями Галини. Однак таким грайливим, як його ще встигли зафіксувати на фото, воно було недовго. На другий день кошеня захворіло, перестало їсти. Врятувати його не вдалося.

Про неприємний інцидент Галина розповіла у соцмережах. А там знайшла товаришів по нещастю.

У теплу пору на "п’яному ринку" ніде яблуку впасти. А от взимку торговців "пухнастими" на цьому ринку не так багато. Стояти на морозі – зась. Та одну жінку ми все ж зустріли. Свій товар вона надійно заховала у сумку із написом: "Дарую кошенят". Сказала, що їх підкинули.

У благодійній організації "Дім Сірка" кажуть, що торгують тут здебільшого одні й ті ж люди. Хоча й прикриваються розповідями про нібито підкинутих кошенят.

Чутки про недобросовісних продавців домашніх тварин дійшли і до Івано-Франківської мерії. Керівництво міста зобов’язало співробітників поліції взяти стихійний ринок із тваринами під особливий контроль.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: