fbpx

У Франківську поліція провела з іноземними студентами-медиками профілактичну бесіду

Суспільство 17:16, 13.11, 2017

​Правоохоронці, звертаючись до студентів факультету підготовки іноземних громадян, зазначили, що піклуються про їх безпеку, та звернулися з проханням і їм самим не вчиняти протизаконних дій.

Зокрема, начальник відділу УПД ГУНП в Івано-Франківській області Ігор Влашин та заступник начальника відділу превенції Івано-Франківського відділу поліції Андрій Ілійчук наголосили, що іноземні студенти, перебуваючи на території України, мають дотримуватися вимог українського законодавства. Поліцейські перелічили види правопорушень, найбільш характерні для студентського середовища загалом та іноземців у тому числі, і навели приклади їх вчинення на Прикарпатті, передає Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

На зустрічі також йшлося про умови перебування студентів-іноземців в нашій державі під час їх навчання у виші та покарання за порушення норм закону.

В свою чергу перший проректор університету Ганна Ерстенюк подякувала правоохоронцям за зустріч та зазначила, що керівництво навчального закладу дбає про те, щоб зробити життя своїх студентів максимально комфортним та безпечним, а вже від самих молодих людей залежить, як вони скористаються створеними умовами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: