fbpx

У Франківську поліція затримала чоловіка, який обікрав квартиру

Суспільство 17:54, 03.01, 2018

Вчора до місцевого відділу поліції надійшло повідомлення від 51-річного франківчанина про те, що він виявив пошкоджені та відчинені двері до своєї квартири.

Правоохоронці встановили та затримали особу зловмисника. Ним виявився 34-річний місцевий житель, який уже раніше потрапляв у поле зору правоохоронців за вчинення кримінальних правопорушень та був судимий за аналогічні злочини.

Як з’ясувалося, зловмисник 2 січня близько 20.00 години, перебуваючи в приміщенні однієї із багатоповерхівок міста, підібрав ключ до вхідних дверей та проник до квартири, звідки в подальшому викрав будівельні інструменти, а саме перфоратор, торцову пилу та шуруповерт. Після чого з місця події втік, та через декілька годин був затриманий з викраденим у руках.

Зловмисника правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання судом міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Крім того, чоловіка перевіряють на причетність до аналогічних злочинів на території області. Викрадене поліцейські вилучили та невдовзі повернуть власникові. За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: