fbpx

У Франківську поліція затримала квартирного злодія, якого на місці злочину виявив господар. ФОТОФАКТ

Суспільство 15:39, 04.06, 2018

Вчора, 3 червня, вранці до Івано-Франківського відділу поліції надійшло повідомлення від 25-річного місцевого жителя, який заявив про те, що виявив у своїй квартирі двох злодіїв.

Правоохоронці з’ясували, що потерпілий, прийшовши додому, побачив відчинені вхідні двері своєї квартири. У помешканні він застав двох злодіїв, які нишпорили по квартирі. Чоловік відразу зателефонував до поліції. Зловмисники, почувши голос господаря, втекли, передає СК ГУНП в Івано-Франківській області.

Працівники патрульної поліції наздогнали та затримали одного зі зловмисників. Ним виявився 32-річний раніше судимий за аналогічні злочини франківчанин. Під час проведення поверхневого огляду у підозрюваного виявили та вилучили майно, яке він викрав з квартири: іконку, ювелірні вироби, коштовну запальничку, 570 доларів США, 550 євро, 2459 грн та старовинні монети.

Слідчі затримали зловмисника в порядку ст. 208 КПК України. Йому оголосили про підозру у скоєнні вищевказаного злочину та вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Наразі проводяться оперативні заходи щодо встановлення місця перебування другого фігуранта для притягнення його до кримінальної відповідальності.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 (Крадіжка, поєднана з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: