fbpx

У Франківську поліція затримала підозрюваного у вбивстві на Локомотиворемонтному заводі. ФОТО, ВІДЕО

Суспільство 13:51, 27.03, 2019

24-річного зловмисника затримали поліцейські неподалік залізничного вокзалу у Франківську.

Нагадаємо, 25 березня на території Локомотиворемонтного заводу знайшли тіло чоловіка 1968 року народження. У потерпілого виявлено чотири ножові поранення, з них три – колото-різані рани в області шиї та черевної порожнини. Вбитий – житель села Тисменичани Надвірнянського району.

Працівники Управління карного розшуку ГУНП, Івано-Франківського відділу поліції та патрульної поліції під процесуальним керівництвом прокуратури області  розшукали та затримали підозрюваного в умисному вбивстві. Затриманий – 24-річний уродженець Коломийщини. Чоловік без постійного місця проживання, ночує по закинутих будівлях та автовокзалах.

Напередодні злочину затриманий та потерпілий познайомились на вокзалі. Пізніше, коли чоловіки перебували на території Локомотиворемонтного заводу, між ними виник конфлікт, в ході якого 24-річний чоловік витягнув ножа та наніс потерпілому смертельні ножові поранення. З місця події зловмисник втік, поінформували в управлінні карного розшуку обласної нацполіції.

 

Наразі його затримали в порядку ст. 208 КПК України. Вирішується питання щодо оголошення підозри за вчинене кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України.

Додамо, затриманий підозрюється у скоєнні крадіжок на Тисмениччині. У місцях позбавлення волі не перебував.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: