fbpx

У Франківську поліцейські затримали пенсіонера з амфетаміном

Суспільство 22:02, 29.06, 2016

Запримітивши підозрілого, як пізніше було встановлено, майже 60-річного франківчанина на вулиці Миру, який без взуття сидів на бордюрі, працівники поліції, під час перевірки документів та поверхневого огляду виявили у чоловіка два паперових згортки з білою порошкоподібною речовиною, схожою на амфетамін.

Також наряд патрульних полійеських зупинив перехожого по вулиці  Бендери в обласному центрі, який, побачивши поліцейських, які рухалися до нього, відразу добровільно видав два паперові згортки із вмістом речовини рослинного походження зеленого кольору, зовні схожої на "марихуану", пише КУРС з посиланням на СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

При таких же обставинах у кишені 16-річного калушанина у райцентрі правоохоронці виявили металевий наперсток із нагаром чорного кольору, знаряддя для викурювання наркозілля.

Виявлене вилучено та направлено на експертизу.

За цими фактами відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: