fbpx

У Франківську поменшало п'яних водіїв, але зросла кількість крадіжок

Суспільство 09:40, 28.02, 2017

Про забезпечення громадського порядку та стан збереження комунального майна на території міської ради йшлося сьогодні на оперативній нараді в міського голови.

"В Івано-Франківську спостерігаємо зменшення кількості водіїв у стані алкогольного сп’яніння. Зафіксували за тиждень всього 19 фактів. Сподіваємось, що це не через піст, а зростає свідомість водіїв", – зазначив заступник начальника управління патрульної поліції у місті Івано-Франківську Олег Сердюк.

Патрулювання громадських місць поліція здійснює разом із нацгвардійцями, оскільки у місті збільшилась кількість крадіжок. Тому просять не хвилюватися, якщо побачать патрульного у супроводі нацгвардійців.

"Хочу подякувати громадськості. Побільшало викликів і краща оперативність реагування. Що швидше громадяни повідомляють про правопорушення, то швидше патруль прибуває. Середній час прибуття патруля на місце виклику – 6 хвилин", – розповів Сердюк.

Заступник начальника Івано-Франківського відділу поліції ГУ НП в Івано-Франківській області Володимир Гаврилаш розповів, що протягом тижня двічі було проведено обшуки і виявлено фальсифікований алкоголь. Також відбулися два обшуки у нелегальних гральних залах, під час яких вилучили 4 та 16 одиниць комп’ютерної техніки.

Керівник "Муніципальної варти" Богдан Кухарук зазначив, що серед позитивних зрушень – допомагають проводити прийом громадян дільничними інспекторами поліції. Проводять періодичні рейди щодо продажу алкоголю неповнолітнім. 

"Бачимо, коли дитина заходить у магазин, у продавців починається тік. Вони все менше продають алкоголь дітям. Це позитивні зміни", – зазначив Кухарук.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: