fbpx

У Франківську попрощалися з молодою мамою, яка віддала життя, щоб народити дитину

Суспільство 12:28, 24.03, 2017

В Івано-Франківську померла Наталія Зозуляк, молода мама, лікар, кандидат медичних наук. Жінка віддала своє життя, щоб народити свою другу дитину.

Жінка якийсь час хворіла. Деякі колегти-лікарі радили їй перервати вагітність, щоби лікуватися, але Наталя відмовилася. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив отець Йосафат Бойко, священик з Івано-Франківська, Голова Комісії у справах Монашества Івано-Франківської Єпархії УГКЦ.

"Сьогодні наша парафіяльна спільнота попрощалася з Наталею Зозуляк, яка відійшла у вічність до Господа. Молода мама, лікар, кандидат медичних наук. Вже якийсь час хворіла. Деякі лікарі, колеги радили їй перервати вагітність, щоби лікуватися, але Наталя, як добрий лікар, сказала рішуче: "Я мою малишку не вб'ю". Так ця історія нагадала мені життя святої Жанни Берети Молла – італійської лікарки, яка також дала життя своїй донечці й після того померла.

Наша Наталя також народила дівчинку минулого тижня. В неділю я був біля неї і вона, будучи дуже ослабленою, молилася і, тримаючи мене за руку, кілька разів повторила вголос: "Я хочу спастися". В часі молитви вона часто робила знак Святого Хреста і казала, що так вона молиться.

Після народження дитинки молода мама відійшла у вічність. Помоліться за душу Наталії, за її батьків – нашу дорогу Зену Василівну та батька Василя, а також за її чоловіка та за Божу опіку над двома маленькими діточками, які залишилися без матері, але точно що Матір Небесна їх не залишить", – написав священик.

Церква просить франківців молитовно підтримати осиротілу родину Наталії Зозуляк інформує Кредо.
 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: