fbpx

У Франківську попри заборону продають піротехніку. ФОТО

Суспільство 12:32, 25.12, 2017

Патрульна поліція виявила факт незаконного продажу піротехніки у центрі Івано-Франківська. Продавці заплатять серйозні штрафи.

У центрі міста, біля ЦУМу (вулиця Дністровська, 3), патрульні спільно з Муніципальною вартою виявили продаж петард і піротехніки. "Намет, ящики піротехніки, молодий хлопець. Каже, що власника не знає, а документи відсутні", – повідомили в Патрульній поліції Івано-Франківська.

Виконавчий комітет міської ради заборонив використання піротехнічних засобів в Івано-Франківську. Мерія міста зробила важливий крок, патрульна поліція – на сторожі.

На порушників склали протоколи за ст. 164 КУпАП (Порушення порядку господарської діяльності). Продавці зобов'язані сплатити штрафи від 17 до 34 тисяч гривень. 

"Патрульна поліція не має права вилучати речі, але зробили все, що в межах компетенції", – зазначив речник Патрульної поліції Микола Гурак.

Як писав КУРС, в Івано-Франківську під час відкриття ялинки 17-річну дівчину, студентку ПНУ з Верховинщини, поранило петардоюПізніше Марцінків оприлюднив офіційний коментар, в якому попросив вибачення у дівчини та її родини, запевнив, що винні отримають догани, а міськрада оплатить лікування потерпілої. У мережі опублікували відео з телефона потерпілої

За фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ст. 272 ККУ – Порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою.

Після цього випадку міськвиконком заборонив використання в Івано-Франківську петард та феєрверків.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: