fbpx

У Франківську пошкодили дошку Шухевичу – мер вимагає покарати злодіїв виправними роботами на смітнику

Суспільство 09:59, 10.07, 2018

Невідомі днями пошкодили в Івано-Франківську дошку легендарному борцю за волю України Роману Шухевичу.

Заступник начальника патрульної поліції Івано-Франківської області Андрій Тірон на оперативній нараді у мсіького голови Руслана Марцінківа розповів про найбільш резонансні події тижня.

Ще 3 липня патрульні отримали виклик про пошкодження дошки Романа Шухевича у Франківську. На місце виїздила слідчо-оперативна група. Наразі зловмисників розшукують.

"Там що, камери нема? Треба поставити! Там пам'ятник плануємо… Зловіть їх. В нас ще є виправні роботи – на полігоні є ще місця  сміття сортувати",  розпорядився Марцінків.

КУРС писав, що Марцінків обіцяє "перший і поки єдиний в Україні" пам'ятник Роману Шухевичу. Хоч в області вже є кілька

Також Тірон нагадав, що на Січових Стрільців обвалився балкон. 87-річна жінка померла в лікарні – зламане ребро пробило легеню.

7 липня на Коновальця біля аеропорту сталася резонансна ДТП – п’яний водій на авто "Skoda" виїхав на зустрічну смугу і допустив лобове зіткнення з автомобілем "Volkswagen", водія якого внаслідок цього госпіталізували. 

За тиждень патрульна поліція отримала повідомлення про 72 конфлікти, 66 порушень тиші, 58 порушень ПДР, 47 крадіжок, 38 насильств у сім'ї, 5 грабежів, 3 хуліганства, 1 розбій – загалом 1857 викликів.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: