fbpx

У Франківську працівник Державного архіву намагався змити 500 доларів хабара у каналізацію. ФОТО

Суспільство 18:35, 23.04, 2018

Працівник фонду за хабар обіцяв надати відомості архівного фонду щодо картографічної інформації місць розташування родовищ корисних копалин.

В межах кримінального провадження працівники Управління захисту економіки в Івано-Франківській області спільно зі слідчими СУ ГУ НП в Івано-Франківській області за процесуального керівництва Івано-Франківської місцевої прокуратури встановили, що посадовець вимагав від громадянина 500 доларів США хабара, інформує СК ГУ НП в Івано-Франківській області.

Зокрема, кошти вимагав та одержав за надання відомостей архівного фонду щодо картографічної інформації місць розташування родовищ корисних копалин.

Під час затримання фігурант намагався знищити предмет хабара, а саме змити кошти до каналізації. На цей час посадовій особі обласного державного архіву повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Крім того, підозрюваному було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із можливістю внесення застави у розмірі 70 тисяч гривень, яка останнім була сплачена.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: