fbpx

У Франківську Правому сектору шини під МВС не знадобилися

Суспільство 00:12, 12.07, 2015

Щоб висловити протест проти того, що війна перемістилася зі Сходу на Захід, в Івано-Франківську під стінами МВС ввечері, 11 липня, зібралися кілька десятків активістів "Правого сектору", "Самооборони" та волонтерів.

Лідер Івано-Франківського обласного "Правого сектору" Андрій Подільський пояснив: вони хочуть висловити підтримку тим хлопцям, які зараз оточені; вимагають звільнення Міністра МВС і голови Закарпатської ОДА та покарання для винуватця – депутата Михайла Ланя, пише Галицький кореспондент.

"Вимагаємо, щоб всі люди, які вчинили дії проти українських патріотів, були покарані,  акцентував Подільський. – Для цього ми готові піти на будь-які максимально адекватні дії. Наразі влада продемонструвала, що називає патріотів бандитами. А я чомусь думаю, що хлопці не здадуться просто так… Але ми зобов’язані перемогти".

Через кілька хвилин до активістів підійшов керівник обласного УМВС Віктор Шкутов. Він запевнив, що буде діяти виключно в межах чинного законодавства та Конституції. Жодних незаконних вказівок давати не планує. Шкутов зізнався, що частина особового складу МВС сьогодні відправилася в Мукачеве.

"В області ситуація стабільна. Але якщо необхідно буде, то вживемо адекватних заходів відповідно до чинного законодавства, – сказав Шкутов і додав:  У нас введений план "Перехват", є посилені блокпости, тобто вжиті заходи для того, щоб ситуація залишалася стабільною".

Нагадаємо: сьогодні в Мукачевому Закарпатської області сталась перестрілка, в результаті якої постраждали сім її учасників.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: