fbpx

У Франківську правоохоронці розповіли десятикласникам про адміністративну і кримінальну відповідальність

Суспільство 17:31, 31.05, 2016

Правоохоронці зустрілися зі старшокласниками Івано-Франківської школи-ліцею №23 під час 3-денних навчально-польових зборів, які проводяться з ініціативи керівництва навчального закладу за шкільним предметом "Захист Вітчизни".

Після занять з тактичної, стройової та вогневої підготовки, які сьогодні школярі провели зі своїм викладачем, вони зустрілися з представниками Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області, повідомили в Управлінні превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області.

Зокрема, працівник сектору молодіжної превенції закцентував увагу учнів на необхідності дотримання законності і правопорядку, розповів про адміністративну та кримінальну відповідальність за вчинення неповнолітніми злочинів та правопорушень, нагадав про згубні наслідки шкідливих звичок та інше.

На початку шкільних канікул поліцейські також пригадали старшокласникам правила безпечної поведінки на дорогах та вулицях. Приміром, йшлося про керування вело- та мототранспортом, що є досить актуальним для юнацтва у літній період. Правоохоронці також спонукали десятикласників бути прикладом у дотриманні Правил дорожнього руху для молодших школярів, братиків та сестричок.

З неабияким зацікавленням учні слухали розповідь фахівця-вибухотехніка, який продемонстрував зразки вибухових пристроїв, ознайомив з принципом їх дії, що дозволило повторити та закріпити здобуті на уроках знання у цій сфері.

Працівники поліції відповіли на усі запитання, які цікавили десятикласників, та побажали їм гарного літнього відпочинку без прикрих пригод.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: