fbpx

У Франківську правоохоронці викрили приватного лікаря у збуті наркотиків. ФОТО

Суспільство 09:39, 29.12, 2017

Співробітники Управління протидії наркозлочинності головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області спільно з працівниками Івано-Франківської міської прокуратури викрили злочинну діяльність приватного лікаря, який займався збутом лікарських, психотропних та наркотичних засобів.

27 грудня поточного року у ході проведення обшуків в робочих кабінетах та за місцем проживання підозрюваного оперативники вилучили грошові кошти в сумі 43 тисячі грн, виручені за збут вищевказаних засобів, та понад 30 таблеток лікарського препарату з вмістом психотропних речовин.

Наразі вирішується питання про оголошення зловмиснику підозри у скоєнні кримінального правопорушення та обрання міри запобіжного заходу.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. За вчинене зловмиснику загрожує від шести до десяти років позбавлення волі із конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: