fbpx

У Франківську продають завод через борги

Економіка 13:58, 02.08, 2016

Завод трубопровідної арматури в Івано-Франківську продають за борги. У заставі по кредиту знаходиться приміщення підприємства, земельна ділянка, лікувально-оздоровчий комплекс і база відпочинку.

Про це повідомляє видання "UBR".

Фонд гарантування вкладів фізичних осіб (ФГВФО) виставляє на продаж права вимоги за кредитом, виданим АТ "Брокбізнесбанк", забезпеченням по якому виступає майновий комплекс заводу з виробництва трубопровідної арматури в Івано-Франківську.

Як повідомляє прес-служба Фонду, сумарна заборгованість за договором склала 241,8 млн грн. При цьому компанія-позичальник веде активну господарську діяльність у сфері виробництва кранів, клапанів та арматури.

В забезпечення по кредиту передано нерухомість, обладнання, готова продукція та майнові права.

Так, в заставі банку знаходиться приміщення цілісного майнового комплексу по виробництву трубопровідної арматури, зокрема деревообробний цех, склад-ангар, побутовий комплекс.

Сумарна площа будівель, що розміщуються в Івано-Франківську, – 51,9 тис. кв. м.

Разом з нерухомістю в забезпечення по кредиту передано земельну ділянку площею 19,29 га, на якому розміщені зазначені споруди.

Крім того, забезпеченням по кредиту виступають лікувально-оздоровчий комплекс (площею 511,8 кв. м) в Івано-Франківську і база відпочинку (площею 186,8 кв. м) в с. Яблуниця Івано-Франківської області.

Початкова ціна лоту – 40,2 млн грн.

Аукціон відбудеться 23 серпня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: