fbpx

У Франківську проходять льотну підготовку харківські курсанти-пілоти. ФОТО

Суспільство 14:26, 24.08, 2018

В Івано-Франківській бригаді тактичної авіації повітряного командування "Захід" триває льотна підготовка курсантів льотного факультету Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба.

Молоді пілоти, які проходять практику, теоретично підготовлені добре, що доводять під час практичного виконання льотних завдань, інформує Повітряне командування "Захід" .
 
Під час чергової льотної зміни пліч-о-пліч з льотним складом військової частини здійснюють підготовку майбутні офіцери, виконуючи польоти на літаку МіГ-29 у режимі день-ніч у простих та складних метеорологічних умовах. Серед елементів льотних вправ молоді пілоти виконують підготовку зі складних видів. Попри напругу та складність навчання курсанти впевнено йдуть до поставленої мети.
Приймаючи безпосередню участь у черговій льотній зміні, командир повітряного командування "Захід" генерал-майор Олексій Марченко особисто пересвідчився, що курсанти вмотивовані і налаштовані на максимальне використання можливостей щодо підвищення своєї льотної майстерності. Окрім того, генерал-майор Олексій Марченко зауважив, що згодом молоде покоління впевнено стане на крило, адже в них є всі шанси стати справжніми пілотами.
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: