fbpx

В Івано-Франківську проходить міжнародний велофорум. ВІДЕО

Спорт 16:46, 05.10, 2018

В Івано-Франківську на Промприладі проходить Х Міжнародний велофорум.

На захід завітало близько 200 учасників та 40 спікерів із 8 країн. Подію організувала платформа "Тепле місто", ГО "Асоціація велосипедистів Києва" та "Центр соціальних та ділових ініціатив".

В рамках події відбудуться дискусії, презентації, воркшопи та відкриті заходи для містян. На форумі обговорять розвиток велотранспорту, взаємодію громадських ініціатив і влади, світові практики.

"Програма U-LEAD в рамках окремого проекту для об’єднаних громад з усієї України активно підтримує екологічні ініціативи та розвиток сталих видів транспорту. Учасником такого проекту стала Витвицька ОТГ Прикарпаття та ще понад десяток громад з інших областей. Такі проекти та розвиток велотранспорту об’єднують громаду, дають людям заряд позитивних емоцій та допомагають українцям рухатись в напрямку європейських цінностей та способу життя", – наголосив директор Івано-Франківського Центру розвитку місцевого самоврядування Руслан Панасюк, виступаючи на відкритті "Велофоруму 2018".

Читайте також: Івано-Франківськ стане першим українським містом, яке прийме форум мерів ковальських міст з усієї Європи.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: