fbpx

У Франківську проходить тиждень мистецьких практик на Позитроні

Культура 17:16, 18.05, 2017

З 14 по 21 травня в Івано-Франківську перебувають учасниці й учасники міжнародної резиденції "Рефлексії: Позитрон / Ботаніка".

Восьмеро молодих художників з Молдови досліджували Позитрон протягом квітня цього року, а зараз приїхали на тиждень, щоб створити свої арт-проекти у просторі мікрорайону Івано-Франківська разом з його мешканцями. 

Гагаузько-кишинівська художниця Anna Casim помітила на Позитроні, в будинку по вулиці Вовчинецькій, занедбані поштові скриньки. І це надихнуло її на проект, повідомляє UFRA.

Публічна презентація мистецьких проектів відбудеться 20 травня на Позитроні. 

Днями в рамках міжнародної резиденції "Reflections: Positron / Botanica" відбувся воркшоп з виготовлення вітражу від Kristina Buga. Майстерня з виготовлення вітражу в модернізованій техніці Тіффані триває біля крамнички Лакомка на Вовчинецькій, 194.

 

Проект "Рефлексії: Позитрон / Ботаніка" реалізують організація UFRA – життя у Франківську в Івано-Франківську та Асоціація молодих художників Oberliht Association в Кишиневі в рамках програми Tandem Ukraine. 

Tandem – Програма обміну менеджерів культури України, що є ініціативою Європейської Культурної Фундації (Амстердам) та MitOst (Берлін).

Читайте також: Досвід контрастів: вражені учасники міжнародної урбан-резиденції повернулися до Франківська

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: