fbpx

У Франківську прощаються з музикантом Андрієм Федотовим. ФОТО

Суспільство 18:20, 04.04, 2017

В Будинку скорботи відбулась прощальна панахида за відомим музикантом і вокалістом Андрієм Федотовим (Федотом).

Сьогодні з Андрієм Федотовим прощалися друзі й родина.

Як повідомляв КУРС, Андрій "Федот" Федотов помер 2-го квітня.

Андрій Федотов був одним із перших діджеїв в Івано-Франківську. До 2013 року був фронтменом гурту "Перкалаба". Працював ведучим на радіо "Західний полюс". 

Останні роки Федот був солістом гурту "Gogodzy Gański" – нового проекту колишніх музикантів "Перкалаби". Вони грали традиційні гуцульські карпатські мелодії із домішками реггі, ска, фолку, клезмера і панка. Гурт встиг записати і видати альбом, що включає 13 пісень. 

Шанувальники і друзі у соцмережах діляться співчуттям і теплими спогадами про Андрія.

"Мені пощастило бачити Федота на концертах "Перкалаби" на піку форми. Це було абсолютно незабутнє магічне видовище. Я не скажу, що багато бачив у плані концертів, але один концерт "Перкалаби" з Федотом я б ніколи не проміняв на пару U2 чи щось там ще. Втім, порівнювати немудро з мого боку. Думаю, що всі, хто хоч один раз був на їхніх концертах, погодяться зі мною: людина викладалася на сцені не на сто, а на триста процентів. Уже тоді вколола думка, що якщо так далі піде, він тут надовго не затримається. Словом, що тут скажеш… Одне точно – пішов насправді великий Артист. В супіху і феномені "Перкалаби", як у минулому, так і сьогоднішньому – є велетенська його частина.

Ще можу сказати, що запам'ятав його як неймовірно доброзичливого, очі такі безумно блакитні… Як пив пиво з ним посеред Львова о п'ятій ранку, таємно від Аліка… Скромний до непристойності, почуття гумору неймовірне, ще неймовірніше знання музики. Ну, словом, нічого, окрім доброго, згадати не можу. Кожна зустріч з ним – подарунок долі. 

Він досить цілеспрямовано і довго проривався на Інший Бік. І ось нарешті прорвався. В добру путь, Андрію", – написав Міхаель Расташанський. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: