fbpx

У Франківську проведуть "День кар'єри ЄС"

Суспільство 17:57, 10.05, 2018

Інформаційний центр Європейського Союзу Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника запрошує на "День кар’єри" у місті Івано-Франківськ від Представництва Європейського Союзу в Україні.

Захід відбудеться 15 травня о 10:00 в 25 аудиторії (вул. Шевченка, 57).

"Ти знайдеш все, що потрібно для якісного професійного розвитку та старту кар’єри у компанії своєї мрії за європейськими стандартами.
Не готовий одразу виходити на роботу? Тоді приходь на "День кар’єри ЄС", щоб підвищити свій професійний рівень на тренінгах з важливих робочих навичок від професіоналів-практиків", – пишуть організатори.

На учасників чекають:
Панельна дискусія "Виклики ринку праці: що потрібно знати/вміти випускнику університету" Учасники: Ігор Цепенда (доктор політичних наук, професор, ректор ПНУ імені Василя Стефаника), Юрій Друк (керівник обласної філії ПАТ "Укрексімбанк"), Роман Король (директор з маркетингу ТОВ "Надія")
Тренінг 1. Співбесіда на роботу твоєї мрії: DO’S & DON’TS. Роман Король, директор з маркетингу ТОВ "Надія", Наталія Гільтайчук, HR-директор ТОВ “Надія”
Тренінг 2. Резюме по-європейськи: europass та мотиваційний лист. Ірина Пташник, к.ю.н.,магістр права Ризької школи права (Рига, Латвія), випускниця Університету Осло по магістерській програмі прав людини, викладач кафедри конституційного, міжнародного та адміністративного права Юридичного інституту ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника"
Тренінг 3. «Можливості для молоді за програмами Еразмус+". Юлія Горпиняк, фахівець відділу міжнародних зв’язків ПНУ імені Василя Стефаника, Наталія Марчук, кандидат політичних наук, керівник Інформаційного центру ЄС

Також можна дізнатися про безкоштовні програми навчання у ЄС, які допоможуть тобі підвищити професійний рівень та отримати диплом європейського зразка.

Реєстрація для молоді за посиланням >>. 

"День кар’єри ЄС" у м. Івано-Франківськ є одноденним заходом, що проводиться Інформаційним центром ЄС ДВНЗ "Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника" в рамках проекту "Інформаційна підтримка молоді та мереж ЄС в Україні", який є ініціативою, що фінансується Представництвом Європейського Союзу та виконується Громадською організацією "Фундація "Відкрите суспільство".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: