fbpx

У Франківську проведуть ярмарки, на які завезуть продукти з усієї області

Суспільство 20:29, 11.10, 2017

З метою забезпечення мешканців Івано-Франківська та області сільськогосподарською продукцією та продовольчими товарами голова Івано-Франківської ОДА підписав розпорядження про проведення ярмарків.

Ярмарки "Золота осінь – 2017" пройдуть в Івано-Франківську 21 та 28 жовтня на вул. Тролейбусна, 2 (ринок ПП "Керен"), вул. Стуса, 17 (ТОВ "Будівельна компанія "Галицька", ринок "Східний"), с. Крихівці, вул. 22-го січня, 166 (стоянка біля сільської ради).

Відповідно до розпорядження, працівники департаменту агропромислового розвитку обласної державної адміністрації та РДА мають організувати завезення сільськогосподарської продукції на ринки міста.

Відтак виконком Івано-Франківської міської ради повинен організувати належну підготовку територій, забезпечити громадський порядок у місцях проведення ярмарків та повідомити мешканців міста про час і місце їх проведення у засобах масової інформації.

Продукцію на ярмарки привезуть майже з усіх районів Прикарпаття. На ярмарках продаватимуть овочі, фрукти, мед, живу рибу, м'ясні та молочні вироби, крупи, консервацію, бакалію та ін.

Детальніший асортимент продукції на ринках дивіться у розпорядженні:

 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: