fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • У Франківську провели благодійний концерт "Козацька Слава", зібрані гроші передадуть бійцям 80-ї окремої аеромобільної бригади

У Франківську провели благодійний концерт "Козацька Слава", зібрані гроші передадуть бійцям 80-ї окремої аеромобільної бригади

Суспільство 20:40, 13.10, 2014

У Муніципальному центрі дозвілля відбувся благодійний мистецький захід "Козацька Слава", приурочений святу Покрови Пресвятої Богородиці та Дню українського козацтва.

Метою цього заходу був збір коштів для українських військових, які воюють у зоні АТО, а саме для 80-ї окремої аеромобільної десантно-штурмової бригади, у якій служать багато хлопців з Івано-Франківщини і які в цей час знаходяться у Луганській області під Щастям.

"Зараз в Україні і, зокрема, в Івано-Франківську проводиться багато благодійних акцій на підтримку українських військових у зоні АТО. Ми також вирішили долучитися до доброї справи. Усі зібрані кошти ми передаємо на придбання зимового намету бійцям 80-ї оамб, які захищають наш з вами спокій на сході України", – каже керівник БО "Галицька Веселка" Галина Ільчук.

"Армії без надійного тилу не буває. Сьогодні ми з вами і є тим надійним тилом для наших хлопців на сході України", – коментує учасник концерту Сашко.

"Дуже приємно, що нашу ідею щодо благодійного концерту розділили і допомогли втілити не тільки учасники танцювального колективу "Галицька Веселка", а також тріо міського народного дому "Калина",  танцювальний колектив ЗШ №4 "Розмай", керівником якого є Алла Марій, танцювальний колектив ЗШ №13 "Усмішка" під керівництвом Олександри Хлабати, учасники якого були наймолодшими танцюристами на сцені. Ну і, звісно, окрема подяка ведучим свята: Олександрі Муравйовій та Роксолані Лучко", – додає Олександра Ільчук – керівник танцювального колективу "Галицька Веселка".

"Під час концерту також проводився ярмарок дитячих робіт та домашньої випічки, тому велика подяка не тільки дітям, а також усім батькам за прояв відповідальності і свідомості", – говорить Галина Ільчук.

Співорганізаторами заходу "Козацька Слава" були: благодійне об’єднання "Галицька Веселка", Муніципальний центр дозвілля та Міський народний дім.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: