fbpx

У Франківську пройде літня школа з експериментальної біології

Суспільство 12:54, 21.06, 2017

З 26 червня по 1 липня 2017 року на базі Прикарпатського національного університету відбудеться ювілейна П’ята Карпатська Літня Школа "Сучасна експериментальна біологія".

Організатор заходу – колектив кафедри біохімії та біотехнології факультету природничих наук Прикарпатського національного університету.

Основна мета школи – розширити світогляд і покращити мобільність студентів та молодих вчених, які працюють в різних галузях біологічної науки і потребують біохімічних навичок для вирішення конкретних дослідницьких завдань. Програма роботи школи передбачає відкритий для широкого загалу лекційний курс та окремий практичний, де кількість учасників обмежена. У роботі практичного курсу візьмуть участь близько 20 учасників, серед яких студенти, аспіранти та молоді науковці з різних куточків України, а саме: з Києва, Дніпра, Вінниці, Одеси, Чернігова та ін.

Під час лекцій учасники дізнаються про молекулярно-фізіологічні основи відповіді живих організмів на дію різноманітних стресових чинників, порушення основних і регуляторних шляхів при старінні та метаболічних порушеннях, зокрема метаболічному синдромі. Співробітники кафедри мають багаторічний досвід роботи і міжнародне визнання у зазначених галузях і поділяться з учасниками Школи не тільки своїми науковими знаннями, а й досвідом організації і проведення наукових досліджень і освітньої діяльності.

Відкриття школи – 26 червня 2017 року о 10:00 год. за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Галицька, 201, кафедра біохімії та біотехнології, факультет природничих наук Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника (6-й поверх, аудиторія 617).
  

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: